La nit vermella

A tot vent

Grau, Isidre (1945- )


EDITORIAL Enciclopèdia Catalana, SAU
PRESTAGERIA
FORMAT 160 p. 20x13 cm
DATA EDICIÓ 04/1989
DATA IMPRESSIÓ04/1989
LLENG. EDICIÓ Catalán
ISBN 9788477390688
ID 1863
Signatura
NVAL
GRA
nit
#1863


SINÒPSI:

L’argument gira al voltant de la figura de Carolina, la segona filla dels Benavent Frías, nascuda el 1942, que és la que assumeix amb més naturalitat la condició burgesa i es casa amb un directiu de la fàbrica d’electrodomèstics crescuda al peu de Can Benavent. Tanmateix, la història actual parteix d’una nit de Sant Joan, quan hi ha un grup de parelles i amics que passen la revetlla en una casa al mig del bosc i es produeix un intent d’assassinat que posarà de manifest les tensions latents entre el grup.
La història també pot ser vista com la crònica d’una mutació sentimental o la història d’un triangle amorós vista des d’un quart angle, ja que des de ben jove la protagonista va ser estimada tant pel que es converteix en el seu marit i com pel que més tard esdevindrà el seu amant, mentre que el narrador va ser un tercer pretendent que aviat va renunciar a la noia per esdevenir-ne bon amic i confident. Ell és qui després d’una nit tan carregada d’incidents n’escriurà la crònica.
Per tant, la novel·la vol entrar en els mecanismes que hi ha darrera les relacions humanes i les tensions en una colla de vells amics atrapats pels convencionalismes de la burgesia.

Noticias

Agenda

Telèfons d'interés

Wifi abierta

Biblioteca

Buzón ciudadano

El Tiempo

#AlforiEnFotos

Ocupación, formación, ayudas

Portal de transparencia

Moros i Cristianos

II Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rey Alfonso XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Aviso legal · Privacidad · Cookies . Qué hacer