Programa de festes Fontanars 2015


EDITORIAL
PRESTAGERIA PROGRAMAS FIESTAS
FORMAT
DATA EDICIÓ
DATA IMPRESSIÓ
LLENG. EDICIÓ
ISBN FESTES 2015
ID 3658
Signatura
FES
pro
#3658


CONTINGUT:

El Tollet (p.34)


Per Agustí Ribera, Tomàs F. Bordera
Aquest article tracta d’El Tollet, una casa situada al sud-oest del terme municipal de Fontanars. En aquest article tractarem la seua toponimia i antroponimia, com també el fundador de dita casa. També s’adjunta un planet de la casa l’any 1982.
[Casa, Modronyar]

La dona a la festa de Moros i Cristians; de la discriminació alcoiana a la normalització de Fontanars dels Alforins (p.78)


Per M. Ángeles Beneyto Francés
El paper de la dona en la festa al llarg del s. XX ha anat agafant més protagonisme i ocupant el lloc que li pertoca. En canvi, en Alcoi encara trobem que una de les festes més importants del panorama valencià, els Moros i Cristians, no compta amb el gènere femení per a desfilar. Tant sols dues esquadres en la Diana van començar a trencar el masclisme tolerat en les festes de la ciutat. En aquest article també contem amb la participació de la dona en les festes de Moros i Cristians a les localitats metropolitanes alforines, i també en profunditat un anàlisi exhaustiu a Fontanars.
[Tradició, masclisme]

Les xiquetes d'escola en 1932-33 (p.100)


Per Vicent Francés Doménech, José Micó Francés
Un article on tracta l’ensenyança a les escoles, i més en concret al cas de Fontanars. Mitjançant la memòria d’Amparo Biosca (veïna de la localitat) i una fotografia, ens digué el nom de la gran part de les seues amigues i companyes d’escola.
[Memòria, ensenyança]

Noticias

Agenda

Telèfons d'interés

Wifi abierta

Biblioteca

Buzón ciudadano

El Tiempo

#AlforiEnFotos

Ocupación, formación, ayudas

Portal de transparencia

Moros i Cristianos

II Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rey Alfonso XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Aviso legal · Privacidad · Cookies . Qué hacer