Més plato i menys prozac

Punt de lectura,8

Marinoff, Lou (1951- ) | Borràs Montané, Rosa Maria;tr. | Delgado Pico, Lluís;tr.


EDITORIAL Suma de Lletres Catalana
PRESTAGERIA
FORMAT 516 p. 18x11 cm
DATA EDICIÓ
DATA IMPRESSIÓ04/2002
LLENG. EDICIÓ Catalán
ISBN 9788495980083
ID 3750
Signatura
NVAL
MAR
mes
#3750


SINÒPSI:

Filosofia i pràctica són dues paraules que no solen anar vinculades, però la veritat és que la filosofia sempre ha proporcionat eines perquè la persona s´enfronti amb els problemes pràctics de la vida quotidiana. Tot i que des de Sòcrates al pensament filosòfic era una forma de vida, no una disciplina acadèmica ni un simple objecte d´estudi, a partir del segle XIX es va veure confinat a una ala esotèrica a la torre de vori del saber teòric.
Més Plató i menys Prozacs´inspira en els més grans filòsofs i corrents filosòfics de la història per tal d´ensenyar a abordar els principals aspectes de la vida. Tracta de problemes habituals, com la manera de dur relacions amoroses, de viure amb ètica, d´enfrontar-se a la mort, de suportar un canvi professional i de trobar sentit a l´existència. En lloc d´oferir enfocaments pseudomèdics orientats a les patologies o de proposar principis superficials propis del corrents inspiracionals, aquest llibre presenta una saviesa avalada pel temps que proporciona recursos per viure amb plenitud i integritat en un món que cada cop resulta més desafiador.
L´autor, el filòsof Lou Marinoff, confia en ajudar els lectors a dur una vida més equilibrada quan els seus problemes són inquietuds i preocupacions que les teràpies i els antidepressius no aconsegueixin eliminar.

Noticias

Agenda

Telèfons d'interés

Wifi abierta

Biblioteca

Buzón ciudadano

El Tiempo

#AlforiEnFotos

Ocupación, formación, ayudas

Portal de transparencia

Moros i Cristianos

II Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rey Alfonso XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Aviso legal · Privacidad · Cookies . Qué hacer