Les gallinetes de dol

El Baület,1

Carreras Devís, Ángel;il.


EDITORIAL Edicions del Sud
PRESTAGERIA
FORMAT 60 p. 20x17 cm
DATA EDICIÓ 01/2017
DATA IMPRESSIÓ
LLENG. EDICIÓ Catalán
ISBN 9788494654718
ID 5651
Signatura
I68V
EDI
gal
#5651


SINÒPSI:

Allà dalt, a la muntanya, hi havia una vegada un galliner ple de gallinetes, gallibrutes, galliplims, gallinautes, gallinoves, gallisàvies, gallitafaneres. Senyor, si estava aquell galliner concorregut! Hi havia una marxa impressionant…» Així comença “Les gallinetes de dol”, un commovedor conte infantil que inaugura la nostra col·lecció “El Baület”.
Amb text de M. Carmen Sáez Lorente i il·lustracions d'Àngel Carreras Devís, “Les gallinetes de dol” narra la història d'una colla de gallines que es rebel·la contra la tirania del gall Gaietà. Un magnífic conte que està dirigit a xiquets i xiquetes de 6 a 9 anys i que Edicions del Sud el presenta i l’ofereix en paper Siroh de 160 grams i 100% reciclat, una de les opcions més ecològiques i respectuoses amb el medi ambient que es coneixen a dia de hui.
Tota una aventura de lluita, imaginació, superació i tendresa que pretén conscienciar i sensibilitzar els més menuts envers la violència masclista i el maltractament a la dona. Potser ells encara no ho entenen, però sí que entenen una cosa: que hi ha algú molestant a la resta. Un conte divertit i màgic que, a més a més, mostra els temes transversals que preocupen a la societat actual i transmet diversos valors humans, com ara l’amistat, la companyonia, la solidaritat, la igualtat i, en definitiva, la capacitat de poder somiar i construir un món millor. Fins i tot, apareix un petit homenatge a les Mares de la Plaça de Maig, d’Argentina.

Noticias

Agenda

Telèfons d'interés

Wifi abierta

Biblioteca

Buzón ciudadano

El Tiempo

#AlforiEnFotos

Ocupación, formación, ayudas

Portal de transparencia

Moros i Cristianos

II Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rey Alfonso XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Aviso legal · Privacidad · Cookies . Qué hacer