La Pookins se surt amb la seva = Pookins gets her way

Lester, Helen | Munsinger, Lynn ;il. | Aliaga Muñoz, David;tr.


EDITORIAL Picarona
PRESTAGERIA
FORMAT 40 p. 25x25 cm
DATA EDICIÓ 04/2019
DATA IMPRESSIÓ
LLENG. EDICIÓ Catalán,Inglés
ISBN 9788491452591
ID 6804
Signatura
I36V
PIC
poo
#6804


SINÒPSI:

La Pookins sempre se surt amb la seva. Té totes les joguines que vol, menja gelats per esmorzar i mai no l'obliguen a menjar-se les verdures, perquè quan algú intenta que la Pookins faci alguna cosa que no vol, s'emprenya molt i crida ben fort. Mentre fa un tomb pel bosc, la menuda es troba amb un gnom màgic que li concedirà tres desitjos. Perquè si no li concedeix aquests capricis, s'emprenyarà, cridarà ben fort i... Però el gnom li ensenyarà que tenir tot el que un vol no sempre es divertit!


CONTINGUT:

la Pookins sempre se surt amb la seva. I si no ho aconsegueix, s'empipa i comença a llançar pomes. Però en conèixer un gnom màgic, li demanarà tres desitjos i descobrirà que tenir tot el que vol no sempre és la fórmula per a ser feliç.
______________________________________________________________________

Pookiins always gets her way. If she doesn't, she thows tantrums - and apples. But when she meets a magical gnome and demands three wishes, she discovers that getting everything you want isn't always a formula for happiness.

Noticies

Agenda

Biblioteca

Telèfons d'interés

Wifi obert

Bústia ciutadana

L'Oratge

#AlforiEnFotos

Ocupació, formació, ajudes

Portal de transparència

Moros i Cristians

Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rei Alfons XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Avís legal · Privacitat · Cookies . Què fer