Tres dies fora casa

Ruiz Sancho, Adela


EDITORIAL Tabarca Llibres
PRESTAGERIA
FORMAT 116 p. 20x13 cm
DATA EDICIÓ
DATA IMPRESSIÓ11/1993
LLENG. EDICIÓ Catalán
ISBN 9788480250740
ID 2746
Signatura
NVAL
RUI
tre
#2746


SINÒPSI:

En aquest llibre els dos autors en conten el viaje de fi de curs de uns alumnes.
El llibre comensa explicant-nos qui es cada un dels Mestres que tenen a l’escola; i quins de ells es el millor per a anar a l’excursió.
Tots els alumnes están molt nerviosos per preparar-ho tot i enportarse’n tot per a poder eixir i ligar amb els xics i xiques que els agrada.
Aixi ens conta com seu preparen tot fins que arriba el dia del viatje;durant el viatje en l’autobús seu pasen fenomenal cantant,jugant a la maquineta i vegent pelicules.
Nomes arribaren a l’hotel, se’n adonen de que no es el que ells es pensaven, pues allo es una mena de monestir en ruines;pero malgrat tot van a estar asoles i eixa idea els agrada.
Entren al hotel i un conserge els asigna una habitació a cada parella o colles d’amics; de segida corren a instalarse.
Per la nit baixen a sopar i després munten una discomobil al menjador on dinen i sopen;a mes cada dia van a un lloc; uns d’ells a la platja; un altre fan una cursa amb bicicleta i l’altre a visitar el port.
En aquest llibre, i durant els tres dies que s’ens conta; també apareixen el s amors juvenils; un del xics lid emana a la protagonista si vol eixir amb ell i ella persuposat li diu que si.
Ademes de moltes mes parelles que es formen a la llarga de la novela, també té un punt de misteri, com quant la protagonista veu a un vell que la persegueix, fins que finalment el vell va a per ella ja que está boig i es pensa que ella es la seua filla.
Finalment no els queda mes que tornar a casa. Tornen i la parella dels protagonistes que durant el viatje s’en havia format,continua, pasant els estius i les distancies com poden; el llibre acaba amb la protagonista diguent que continua amb aquell xic que en el viatje de fi de curs li demanà d’eixir i que ha escrit tota la historia aquesta perque ara tenen una filla que també s’en va de viatje.
Es una novela per a adolescents, amb un to d’humor, aventures, amor i misteri. Esta narrada en primera persona i per la propia protagonista de la novela.

Noticias

Agenda

Telèfons d'interés

Wifi abierta

Biblioteca

Buzón ciudadano

El Tiempo

#AlforiEnFotos

Ocupación, formación, ayudas

Portal de transparencia

Moros i Cristianos

Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rei Alfons XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Aviso legal · Privacidad · Cookies . Qué hacer