Programa de festes Fontanars 2014


EDITORIAL
PRESTAGERIA PROGRAMAS FIESTAS
FORMAT
DATA EDICIÓ
DATA IMPRESSIÓ
LLENG. EDICIÓ
ISBN FESTES 2014
ID 3659
Signatura
FES
pro
#3659


CONTINGUT:

Fontanars dels Alforins, el fill de la vinya (p.52)


Per José Raúl Bolinches
El cultiu de la vinya en la part Mediterrània de la Península Ibèrica té les seues arrels amb els poblats Ibers i Fenicis. En aquest article ens centrarem en el que ens pertoca, el terme de Fontanars dels Alforins. Les quatre partides dels Alforins compten amb 2/3 del seu territori en el cultiu de la vinya. Una pràctica mil•lenària que ha anat passant de generació en generació.
[Camps, llauradors]L’ESCOLA A FONTANARS DELS ALFORINS (p.60)


Per Julio Gandia Calabuig i Vicent Francés Doménech
Aquest article tracta com el seu propi nom indica de l’escola a Fontanars, més enllà del contigut literari allò que premia són les dues fotos amb els respectius noms un a un dels seus respectius components.
[Escoleta, ensenyança]El Modronyar (p.62)


Per Agustí Ribera, Tomàs F. Bordera, Vicent Llin
Els elements arquitectònics, com els masos o cases, en alguns llocs han sobreviscut al llarg del temps, altres foren abandonats com es el cas del Modronyar. En aquest article trobarem els testimonis d’alguns dels familiars que visqueren allí i també diferents plànols sobre l’arquitectura de la casa d’ El Modronyar.
[Casa, memòria]El campanar de Fontanars en l'obra de l'arquitecte Cortina(p.75)


Per Tomàs Roselló Jaunzaràs i Tomàs F. Bordera i Bordera
Aquest article tracta d’una de les obres més característiques de la població de Fontanars, és a dir, el campanar. També hem fet un xicotet anàlisi sobre l’arquitecte Cortina i l’obra arquitectònica en el rematament de la torre de les campanes que ell va traçar.
[Emblemàtica, campanes]Parir en Fontanars dels Alforins a lo largo de tres generaciones (p.36)


Per Carolina Navarro Cantón
Un article molt interessant sobre un tema tant natural com parir o donar a llum. Carolina Navarro explica les seues raons per donar a llum a casa, davant de tantes crítiques rebudes. En l’article explica els tres casos que experimentà la família a l’hora del part i el post part. Un article que explica amb la naturalesa en què es viu un aconteciment com aquests.
[Natura, família]

Noticias

Agenda

Telèfons d'interés

Wifi abierta

Biblioteca

Buzón ciudadano

El Tiempo

#AlforiEnFotos

Ocupación, formación, ayudas

Portal de transparencia

Moros i Cristianos

II Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rey Alfonso XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Aviso legal · Privacidad · Cookies . Qué hacer