El quart reich : el secret de Montserrat

Èxits 62,76

Miralles, Francesc (1940-)


EDITORIAL 62
PRESTAGERIA
FORMAT 288 p. 23x15 cm
DATA EDICIÓ 03/2007
DATA IMPRESSIÓ02/2008
LLENG. EDICIÓ Catalán
ISBN 9788429759716
ID 3754
Signatura
NVAL
MIR
qua
#3754


SINÒPSI:

Leo Vidal, un periodista americà d'investigació, rep una important quantitat de diners de mans d'un misteriós mecenes per elaborar un informe sobre els rics fons nazis durant i després de la Segona Guerra Mundial. Després de seguir diverses pistes per Suïssa, Japó i Barcelona, Vidal troba indicis que una poderosa organització d'extrema dreta està preparant diversos cops d'estat per tal d'instaurar un nou règim mundial. La troballa d'una enigmàtica fotografia inèdita sobre l'expedició del cap de les SS a l'abadia de Montserrat sembla contenir la clau de la trama.
El 23 d'octubre de 1940, Heinrich Himmler va fer una visita a Montserrat, on els nazis especulaven que s'amagava el Sant Greal. Gairebé set dècades després, Leo Vidal descobrirà que el cap de les SS no buscava el calze sagrat, sinó que va amagar una desconeguda arma secreta en un lloc segellat de l'entorn de l'abadia. Una obscura germandat internacional ha custodiat durant anys aquest tresor, que aviat ha de sortir a la llum. Tot està a punt per fer emergir un nou regne, el Quart Reich.
Història i ficció es donen la mà en El Quart Reich, una aventura amb acció trepidant que capbussa el lector en les vileses de les ideologies extremes.

Noticias

Agenda

Telèfons d'interés

Wifi abierta

Biblioteca

Buzón ciudadano

El Tiempo

#AlforiEnFotos

Ocupación, formación, ayudas

Portal de transparencia

Moros i Cristianos

Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rei Alfons XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Aviso legal · Privacidad · Cookies . Qué hacer