Més enllà del mar de sorra

Rosa dels vents

Agboton Adigoun, Agnès


EDITORIAL Plaza & Janés
PRESTAGERIA
FORMAT 192 p. 23x15 cm
DATA EDICIÓ 03/2005
DATA IMPRESSIÓ
LLENG. EDICIÓ Catalán
ISBN 9788401386732
ID 4518
Signatura
NVAL
AGB
mes
#4518


SINÒPSI:

Quan l’Agnès Agboton va marxar de Benín i va arribar a Barcelona tenia divuit anys i mai no havia vist una muntanya. Tampoc sabia què era una escala mecànica ni havia entrat mai en uns grans magatzems, però l’acompanyaven tota la saviesa de la seva terra africana, els contes que havia escoltat de la seva àvia, el respecte per tot allò que era diferent o estrany i unes immenses ganes d’escoltar i aprendre.
Al costat de Manuel, un català amb qui es va casar a Benín, i amb aquest equipatge, Agnès va començar a viure la seva nova vida de ciutadana europea, ara ja fa vint-i-cinc anys, i s’ha convertit en una dona feliç, integrada però no venuda al nostre codi de valors. Una dona que amb els seus gestos, lents i delicats, reflecteix la seva forma de ser i d’estar al món.
Al principi d’arribar a Catalunya, l’adaptació no li va resultar gens fàcil: la nostra és una societat molt diferent d’aquella en la qual ella es va criar, i per això ha escrit aquest llibre, per ajudar els seus fills, Dídac i Axel, a créixer en la nostra cultura sense perdre mai l’amor pels seus orígens.
Emotiu i suggeridor, Més enllà del mar de sorra és un text necessari per entendre el món en què vivim, i Agnès Agboton és la millor companya en aquest viatge entre dues cultures destinades a comprendre’s i respectar-se.

Noticias

Agenda

Telèfons d'interés

Wifi abierta

Biblioteca

Buzón ciudadano

El Tiempo

#AlforiEnFotos

Ocupación, formación, ayudas

Portal de transparencia

Moros i Cristianos

Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rei Alfons XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Aviso legal · Privacidad · Cookies . Qué hacer