EL GAT

JOAN GUEROLA I TOLSÀ


EDITORIAL EDICIONS DEL SUD
PRESTAGERIA
FORMAT
DATA EDICIÓ
DATA IMPRESSIÓ
LLENG. EDICIÓ
ISBN 9788494654763
ID 5649
Signatura
NVAL
JOA
gat
#5649


SINÒPSI:

El professor Joan Guerola i Tolsà és un escriptor que viu imaginant escenes on sovint s’entrecreuen l’amor, l’humor i la mort, com ocorre en aquesta novel·la, en què la sospita del personatge principal és el fil conductor que atrapa el lector.
“El Gat” recrea, des de la llegenda i la fantasia, la vida de Marià Seguí Calataiud, més conegut com “el Gatet d’Otos”. Roder temut i estimat, mite de l’imaginari popular valencià, que l’autor aprofita per a denunciar, amb mestria, una certa ironia i un matís de relat policíac particular, els mals quotidians que es van manifestar al llarg del segle xix i, alhora, per a expressar en forma d’al·legoria la grotesca mentida en què es basen els fets socials. I d’una manera o altra, en forma de remolí, se succeeixen els pensaments del protagonista.
A través de divuit capítols intrigants, l’insubmís, el rebel, el lladre pobre, no pararà de perseguir els sectors més privilegiats i els més beneficiats per la conjuntura política del moment.

Noticias

Agenda

Telèfons d'interés

Wifi abierta

Biblioteca

Buzón ciudadano

El Tiempo

#AlforiEnFotos

Ocupación, formación, ayudas

Portal de transparencia

Moros i Cristianos

Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rei Alfons XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Aviso legal · Privacidad · Cookies . Qué hacer