El color de la gateta

El Baület,6

Mendoza Castillo, Vanessa | Carreras Devís, Ángel;il.


EDITORIAL Edicions del Sud
PRESTAGERIA
FORMAT 40 p. 21x21 cm
DATA EDICIÓ 12/2017
DATA IMPRESSIÓ12/2017
LLENG. EDICIÓ Valenciano
ISBN 9788494744570
ID 6250
Signatura
I36V
EDI
col
#6250


SINÒPSI:

El color de la gateta» és un conte ple de significat que ens apropa d’una manera lúdica i divertida a treballar valors tan importants com el respecte i la tolerància, acceptant les diferències entre els altres.
Aquest conte escrit per Vanessa Mendoza Castillo, una jove autora preocupada i molt respectuosa amb el medi ambient, relata la indecisió d’una gateta per triar un color, sense deixar de costat els sentiments generats per les seues experiències. És ideal per a ser llegit o contat i sobretot per a poder treballar l’educació emocional, que tan oblidada està en aquest temps de consumisme desmesurat.
Els lectors o els oients podran expressar les seues emocions i contar-nos allò que els fa sentir millor: pot ser un color, una experiència o inclús un pensament, ajudats per Gateta i els seus amics, que davant un muntó de colors han de triar el que més bé els fa sentir, posant de manifest els records que produeixen.

Gateta és la protagonista d’aquesta història sempre ajudada per la seua amiga Tortugueta i sota la supervisió de la seua mestra Òliba, en un escenari on la descripció de la natura ens fa respirar aire net.

Noticias

Agenda

Telèfons d'interés

Wifi abierta

Biblioteca

Buzón ciudadano

El Tiempo

#AlforiEnFotos

Ocupación, formación, ayudas

Portal de transparencia

Moros i Cristianos

Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rei Alfons XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Aviso legal · Privacidad · Cookies . Qué hacer