Societat Limitada

L'Eclèctica

Torrent, Ferran


EDITORIAL Bromera
PRESTAGERIA
FORMAT
DATA EDICIÓ
DATA IMPRESSIÓ
LLENG. EDICIÓ Valenciano
ISBN 9788476606797
ID 7256
Signatura
NVAL
TOR
soc
#7256


SINÒPSI:

Radiografia impecable i implacable de València. Societat limitada dissecciona una ciutat on les aliances i les traïcions més inesperades són el pa de cada dia.
PREMI JOAN CREIXELLS PREMI DE LA CRÍTICA A LA MILLOR NOVEL·LA DE L'ANYPREMI DE LA CRÍTICA SERRA D'OR PREMI DE LA CRÍTICA DE L'IIFV Radiografia impecable i implacable de València, Societat limitada dissecciona una ciutat on les aliances i les traïcions més inesperades són el pa de cada dia. I si no que li ho diguen a Francesc Petit, secretari general del Front, un partit que sembla a punt d'entrar al Parlament després d'anys incomptables d'ostracisme; o a Juan Lloris, un descarat empresari de la construcció que manté l'obsessiva esperança d'assolir la presidència de la Cambra de Comerç. Mentrestant, marcat pel passat i sense cap esperança de futur, un periodista albira la primera possibilitat de redempció que ha tingut en anys.Aquest retrat panoràmic de la societat valenciana ens descobreix les claus ocultes del finançament dels partits polítics, la terrible situació que pateixen les joves immigrants, les maniobres en l'ombra dels qui ocupen el poder per perpetuar-s'hi, l'especulació de les grans constructores, la destrucció sistemàtica del medi ambient i, al capdavall, un món sense escrúpols que engoleix sense cap mena de pietat tots els qui encara en tenen.

Noticias

Agenda

Telèfons d'interés

Wifi abierta

Biblioteca

Buzón ciudadano

El Tiempo

#AlforiEnFotos

Ocupación, formación, ayudas

Portal de transparencia

Moros i Cristianos

Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rei Alfons XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Aviso legal · Privacidad · Cookies . Qué hacer