El perquè de tot plegat

Mínima minor,48

Monzó, Quim (1952- )


EDITORIAL Quaderns Crema
PRESTAGERIA
FORMAT 176 p. 18x12 cm
DATA EDICIÓ 10/1998
DATA IMPRESSIÓ10/1998
LLENG. EDICIÓ Catalán
ISBN 9788477271055
ID 823
Signatura
NVAL
MON
per
#823


SINÒPSI:

El perquè de tot plegat té un total de 30 contes breus, independents els uns amb el altres, en què les relacions humanes entre homes i dones es tracten amb humor i d’una forma molt crítica. Es parla temes con la submissió, el sexe, el matrimoni, l’amor platònic o la infidelitat.
En primer lloc, cal dir que es tracta d’un llibre adreçat a un públic adult, sense cap mena de dubte, doncs, tant el vocabulari (de vegades molt explícit), com els temes tractats (fins i tot poden considerar-se eròtics) són poc apropiats per a un públic més jove. D’altra banda, el vocabulari es adequat, i no utilitza cap tipus de vocabulari específic.
Respecte al narrador, és omniscient, ja que coneix tots els pensaments del personatges, els seus desitjos, els seus temors o els seus dubtes. Pel que fa als diàlegs, la majoria són indirectes (“La menstruació”), encara que en alguns capítols trobem l’estil directe (“Quarts d’una“).
Quant als personatges, tots tenen personalitats diferents, i cadascú té la seua forma de pensar, sense que es repetisca ningú en cap capítol. Així mateix, el personatges estan ben descrits, com també totes les situacions en què es veuen envoltats. Totes les històries són verossímils, pel que fa a cada situació.

Noticias

Agenda

Telèfons d'interés

Wifi abierta

Biblioteca

Buzón ciudadano

El Tiempo

#AlforiEnFotos

Ocupación, formación, ayudas

Portal de transparencia

Moros i Cristianos

Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rei Alfons XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Aviso legal · Privacidad · Cookies . Qué hacer