L'escriptor infinit

Peiró i Expósito, Agustí


EDITORIAL Camacuc, S.L.
PRESTAGERIA
FORMAT 160 p. 21x13 cm
DATA EDICIÓ 02/1996
DATA IMPRESSIÓ02/1996
LLENG. EDICIÓ Catalán
ISBN 9788486970154
ID 1636
Signatura
NVAL
PEI
esc
#1636


SINÒPSI:

Lluís Perera, jove escriptor, ha guanyat recentment un important premi literari ( i això que no coneixia cap membre del jurat). A partir d‘aquest fet en aparença feliç, la barreja de la ficció fruit de la seua imaginació i la tragèdia cap a la qual es precipita des de la quotidiana existència d‘home casat i treballador, dóna a llum un embrió d‘història i de destins humans paral·lels en què s‘entrecreuen i es confonen clarament, una vegada més en la literatura, les línies que hi ha entre la realitat i la fantasia, i, particularmente en el seu cas, entre el desig de concebre l‘objecte d‘art que es projecte a través del temps i l‘esperança d‘una contiuació en aquest món, que, nascuda de l‘home i la dona, potser és la creació més vella i eterna.
Una novel·la senzilla i amena, tot i que summament profunda en els seus plantejaments i objectius, on l‘amor, a la fi, juga un atractiu irresistible sobre els personatges.

Noticies

Agenda

Biblioteca

Telèfons d'interés

Wifi obert

Bústia ciutadana

L'Oratge

#AlforiEnFotos

Ocupació, formació, ajudes

Portal de transparència

Moros i Cristians

Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rei Alfons XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Avís legal · Privacitat · Cookies . Què fer