Espècies protegides

Col·lecció clàssica,575

Torrent, Ferran (1951-)


EDITORIAL Columna CAT
PRESTAGERIA
FORMAT 320 p. 25x17 cm
DATA EDICIÓ
DATA IMPRESSIÓ09/2003
LLENG. EDICIÓ Catalán
ISBN 9788466403573
ID 4511
Signatura
NVAL
TOR
esp
#4511


SINÒPSI:

La fauna valenciana és rica en exemplars reincidents. Juan Lloris, l’empresari que va intentar convertir-se en personatge social sense aconseguir-ho, no està disposat a rendir-se ni a renunciar-hi encara. I per això, lluny de fer vida sedentària al seu tancat de l’Albufera, amb les peculiars converses amb l’oncle Granero, s’assegurarà que aquesta vegada no hi haja res que puga barra-li el pas. Per començar es cobrarà tants favors com calga de Francesc Petit, el secretari general del Front, un partit que gràcies a ell s’ha convertit en la força que decidirà el Govern. Però també comptarà amb ajudants bastant més inesperats, com ara Celdoni Curull, un agent català de la FIFA que s’ha passat mitja vida a l’Àfrica, i el seu col·laborador Toni Hoyos, individu netament valencià i, per tant, ple de secrets inconfessables… amb els quals seria capaç de destruir el Front. Tot i això, l’ecosistema no funcionaria sense altres peces: Ndiane Bouba –un autèntic crack destinat a salvar el València C.F.–, Josep Maria Madrid –el peculiar responsable de les finances socialistes–, Santiago Guillem –un veterà periodista esportiu–, Júlia Aleixandre –que es veurà desterrada de l’oasi conservador i forçada a conèixer els seus límits–, Rafael Puren –el president de la coordinadora de penyes, amb un amor més que ardent pel València– i altres criatures dolcíssimes, com ara la Claudia, una alegre cubana que contempla el gran ascens de Lloris.

Noticies

Agenda

Biblioteca

Telèfons d'interés

Wifi obert

Bústia ciutadana

L'Oratge

#AlforiEnFotos

Ocupació, formació, ajudes

Portal de transparència

Moros i Cristians

Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rei Alfons XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Avís legal · Privacitat · Cookies . Què fer