Jonathan Strange i el senyor Norrell

Narrativa,258

Clarke, Susanna (1959- )


EDITORIAL
PRESTAGERIA
FORMAT 832 p. 23x15 cm
DATA EDICIÓ 09/2005
DATA IMPRESSIÓ
LLENG. EDICIÓ Catalán
ISBN 9788497871358
ID 4523
Signatura
NVAL
CLA
jon
#4523


SINÒPSI:

Precedida d'un èxit sorprenent i aclaparador arreu d'Europa i els Estats Units, ens arriba finalment Jonathan Strange i el senyor Norrell, una monumental i magnífica novel·la considerada, per crítics i per lectors, "la millor novel·la de l'any i de la dècada».
Anglaterra, principis del segle XIX. El Rei Corb, l'últim mag anglès, és tan sols una llegenda, i ningú ja no creu en els poders de la màgia. Però aviat una esclata una notícia que canviarà les coses: un mag, el senyor Norrell, pot fer que les estàtues de la catedral de York parlin i es moguin. De la mà del seu jove i brillant aprenent, Jonathan Strange, enlluernaran el món amb les seves proeses.
Però la seva unió de seguida es tradueix en rivalitat. El senyor Norrell és tímid i introvertit mentre que Strange, encantador, ric i arrogant, se sent atret per la màgia més salvatge i perillosa. Fascinat per la sinistra personalitat del Rei Corb, la seva obstinada recerca d`una màgia llargament oblidada no tan sols amenaça el seu vincle amb el senyor Norrell, sinó també tot el que més estima.

Noticies

Agenda

Biblioteca

Telèfons d'interés

Wifi obert

Bústia ciutadana

L'Oratge

#AlforiEnFotos

Ocupació, formació, ajudes

Portal de transparència

Moros i Cristians

Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rei Alfons XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Avís legal · Privacitat · Cookies . Què fer