Llavor de carabassa

Abad i Lluch, Enric


EDITORIAL El Fantasma de los Sueños, S.L.
PRESTAGERIA
FORMAT 214 p. 21x14 cm
DATA EDICIÓ 04/2017
DATA IMPRESSIÓ04/2017
LLENG. EDICIÓ Valenciano
ISBN 9788416632176
ID 5939
Signatura
NVAL
ABA
lla
#5939


SINÒPSI:

Una carabassera en flor, un cul preciós una fita maleïda, un esportí desvirgat, un bidó de bullir tomata o una postal de Sophia Loren, són alguns dels elements que conformen, els catorze contes divertits, plaents i sorprenents d'aquest llibre.
Amb aquest llibre, Enric Abad fa un pas decidit en la seua consolidació com a escriptor. Ara amb la garantia afegida de bona literatura que suposen els premis en narrativa curta que ha rebut diversos dels seus relats, tres dels quals es poden llegir a esta selecció. Els personatges d'aquest llibre; Il·lusos, sensuals, enyoradissos, autoritaris, delirants, contradictoris, abnegats o desenganyats, posen en evidència el dificil equilibri entre la vida en un món encara habitable i les misèries humanes més inabastables.
L'autor valent i sense concessions, passa comptes en el llibre de la vida còmoda i la desgraciada, de la tristesa i de l'humor, de l'odi i de l'amor, de l'esperit i de carn, de la dolçor i del dollor, de la natura verge i de l'infern en plena societat del consum. Amb un to pròxim i encomanadís, de vegades ironic, Enric Abvad fa ús de diferents recursos literaris per enganxar al lector fins al final de cada història, uns finals que superaran totes les previsions.

Noticies

Agenda

Biblioteca

Telèfons d'interés

Wifi obert

Bústia ciutadana

L'Oratge

#AlforiEnFotos

Ocupació, formació, ajudes

Portal de transparència

Moros i Cristians

Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rei Alfons XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Avís legal · Privacitat · Cookies . Què fer