L'Aurora

L'eclèctica,103

Tió Rotllan, Núria


EDITORIAL Edicions Bromera, S.L.
PRESTAGERIA
FORMAT 168 p. 24x15 cm
DATA EDICIÓ
DATA IMPRESSIÓ11/2003
LLENG. EDICIÓ Catalán
ISBN 9788476608142
ID 6195
Signatura
NE
TIO
aur
#6195


SINÒPSI:

L’Erotisme la tendresa, la màgia i l’hu-mor són els ingredients d’aquesta història voluptuosa que descriu el despertar sexual d’una jove, l’Aurora, dotada amb la sensualitat de la deessa del mateix nom. A través de situacions diverses, la nostra protagonista va descobrint els aspectes plaents de la sexualitat, en un crescendo eròtic que sorprèn i captiva els lectors, amb independència de la seva condició i orientació sexual. Intercalada entre els capítols de la novel·la, hi ha amagada una història de passió clandestina, un desig inconfessable que no es revelarà fins al final.
Les referències mitològiques, perfectament enllaçades amb la trama de la novel·la, la sensibilitat i el punt de vista femení, poc habitual en les obres del gènere, foren algunes de les virtuts que el jurat del X Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida va destacar en atorgar el guardó a L’Aurora.

Noticies

Agenda

Biblioteca

Telèfons d'interés

Wifi obert

Bústia ciutadana

L'Oratge

#AlforiEnFotos

Ocupació, formació, ajudes

Portal de transparència

Moros i Cristians

II Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rey Alfonso XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Avís legal · Privacitat · Cookies . Qué fer