Fills de la fam

L'Espill,4

Boïgues, Lourdes (1968-)


EDITORIAL Edicions del Sud
PRESTAGERIA
FORMAT 294 p. 21x14 cm
DATA EDICIÓ 11/2017
DATA IMPRESSIÓ11/2017
LLENG. EDICIÓ Valenciano
ISBN 9788494744556
ID 6251
Signatura
NVAL
BOï
fil
#6251


SINÒPSI:

Aquesta magnífica novel·la històrica està ambientada al Racó de la Pedrera, un fictici indret de la contrada valenciana de la Valldigna on la postguerra també ha deixat la seua empremta de fam i misèria.
Són temps on l’esperança ha estat absorbida per una calma asfixiant, sobretot per als vençuts com Pasqual. Tanmateix, una troballa macabra trasbalsa la vida del poble. Qui va soterrar aquella criatura en la casa dels senyorets? Pasqual es veu forçat a investigar uns fets que no convé traure a la llum. La lluita entre l’ànsia de justícia i l’instint de supervivència l’abocaran a una situació tan perillosa com prometedora. Però, de vegades, no hi ha elecció... ni justícia. I, aleshores, surt la revenja dels fills de la fam.
Amb aquest fascinant i commovedor drama rural, la simatera Lourdes Boïgues, escriptora amb una llarga i premiada trajectòria en el gènere infantil i juvenil, enceta de manera magistral el camí de la literatura per a adults.

Noticies

Agenda

Biblioteca

Telèfons d'interés

Wifi obert

Bústia ciutadana

L'Oratge

#AlforiEnFotos

Ocupació, formació, ajudes

Portal de transparència

Moros i Cristians

Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rei Alfons XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Avís legal · Privacitat · Cookies . Què fer