El lladre de pebrassos i altres contes

Básica

Biosca Palau, Vicent


EDITORIAL Editorial Denes
PRESTAGERIA
FORMAT 120 p. 21x14 cm
DATA EDICIÓ 07/2008
DATA IMPRESSIÓ
LLENG. EDICIÓ Valenciano
ISBN 9788496545700
ID 6762
Signatura
NVAL
BIO
lla
#6762


SINÒPSI:

Les narracions de Vicent Biosca estan ambientades a la Font de la Figuera durant el segle passat, quan encara la fam i la picardia era un aspecte vital dia per dia.

Això es reflecteix en el seu atractiu estil, basat en la ironia i amb un regust burleta i sorneguer tan característic de molts moments de la vida quotidiana de la gent dels pobles valencians.

Així, ens trobem un seguit de situacions i embolics domèstics a més del retrat d'uns personatges que s'indiquen amb arquetipus populars ben reconeixibles i versemblants que resultaran gratificants per a qualsevol classe de lectors i lectores.

Tots aquests aspectes tenen molt d'atractiu i configuren unes relats amb insitat, formats d'històries inesperades, contades en una cantonada entre rialles o inquietud, a l'atzar o fent rogle entre amics. Al capdavall, una aportació important a la narrativa i un homenatge excel·lentment escrit sobre el geni i la dignitat de la gent popular.

Noticies

Agenda

Biblioteca

Telèfons d'interés

Wifi obert

Bústia ciutadana

L'Oratge

#AlforiEnFotos

Ocupació, formació, ajudes

Portal de transparència

Moros i Cristians

Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rei Alfons XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Avís legal · Privacitat · Cookies . Què fer