La plata de Gaianes (Inclou CD de cançons)

Pascual Soler, Paco


EDITORIAL Gisbert i Muñoz, Francesc
PRESTAGERIA
FORMAT
DATA EDICIÓ
DATA IMPRESSIÓ
LLENG. EDICIÓ Valenciano
ISBN 9788409046812
ID 7233
Signatura
NVAL
PAS
pla
#7233


SINÒPSI:

Un rei malvat ha saquejat els humils llauradors de Gaianes. El botí, en formja de monedes de plata, descansa segur en una cambra cuirassada de la inexpugnable sucursal del Banc d'Espanya, a València. La quadrilla de bandoolers valencians, que ha millorat amb uns altres roders i una rodera, intentarà aconseguir l'objectiu de tornar els diners als gaianers. Però, molts seràn els inconvenients a superar: l'enamorament de les xiquetes; l'aparició de Paquitet, el futbolista; el presidi de Camot i el seu company de cel·la, un perillós i necessari dinamiter; les persecucions de l'estol del sergent Cendra, el caçabandolers més astut de tot el país; i per si no hi haguera prou, la perillosa banda andalusa d'El Tempranillo, amb el sanguinari Pernales, el gegant Tragabuches i uns altres bandoleros de Sierra Morena, ha sigut vista per les terres valencianes a altes hores de la matinada.
Seguint l'estel d'"El tesor dee Benimassot", els trabucaires de Josep de la Tona i la Colla de Bandolers, estàn disposats a fer-te viure un altra emocionant aventura que no podràs oblidar. Carrega el trabuc amb bona pólvora i endinsa't en aquesta història de la que no podràs eixir.

Noticies

Agenda

Biblioteca

Telèfons d'interés

Wifi obert

Bústia ciutadana

L'Oratge

#AlforiEnFotos

Ocupació, formació, ajudes

Portal de transparència

Moros i Cristians

Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rei Alfons XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Avís legal · Privacitat · Cookies . Què fer