Diari de silencis

Sánz Mora, Marilo


EDITORIAL Edicions 96
PRESTAGERIA
FORMAT
DATA EDICIÓ
DATA IMPRESSIÓ
LLENG. EDICIÓ Valenciano
ISBN 9788419149022
ID 7470
Signatura
NVAL
SAN
dia
#7470


SINÒPSI:

Aquesta és la vida novel·lada de Paulette Weil Grumbacher (La Broque, Baix Rin, 1903 – Aielo de Malferit, 1987), francesa i alemanya de naixement, però també valenciana d’adopció. Treballava de governanta en hotels i era una dona amb caràcter, valenta i extremadament forta. Ho va demostrar lluitant en la Resistència francesa durant la Segona guerra Mundial i sobrevivint al camp d’extermini d’Auschwitz-Birkenau. I va sobreviure perquè sabia que fora del camp l’esperava Amalio Juan Requena (Aielo de Malferit, 1905-1991), pianista i compositor valencià conegut arreu d’Europa, de qui Paulette va ser musa, amant, amiga, mànager i esposa.

Barrejant realitat i ficció, la història de Paulette és el punt de partida per a mostrar dones anònimes que, a pesar de sobreviure, ja mai més van tenir una vida assossegada. L’ombra del sofriment les va acompanyar per sempre i també el dilema de triar entre el perdó o la venjança.

Noticies

Agenda

Biblioteca

Telèfons d'interés

Wifi obert

Bústia ciutadana

L'Oratge

#AlforiEnFotos

Ocupació, formació, ajudes

Portal de transparència

Moros i Cristians

Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rei Alfons XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Avís legal · Privacitat · Cookies . Què fer