El col·legi COMTE DE SALVATERRA de Fontanars incorporarà el curs 2016-2017 una aula experimental de nivell educatiu de 2 anys.


14-06-2016
Enguany i per segon any consecutiu, les places de l'escoleta no eren suficients per a cobrir la demanda de xiquets que havien presentat sol.licitut de matrícula. S'havia realitzat un procés de baremació per tal d'ajustar l'oferta i la demanda, tot i que es pretenia oferir una sol·lució que posara fi a la problemàtica actual. Per fi ha arribat. Gràcies a la implantació que Conselleria va fer l´any passat en el projecte experimental d´aules de xiquets i xiquetes de dos anys a les escoles públiques,(amb resultats molt satisfactoris i beneficiosos per als xiquets i xiquetes) i que ha ampliat per al pròxim curs en alguns col.legis més, l´Ajuntament de Fontanars, després de fer les pertinents sol.licituts i actuacions i amb la col·laboració de la Direcció de l´escola, formarà part d´este projecte en el nou curs escolar 2016-2017. Per tant: · Tots els xiquets I xiquetes nascuts a l´any 2014, tenen dret a una educació pública i gratuïta en el CEIP Comte Salvaterra d´Alaba de Fontanars dels Alforins. · Tots els xiquets i xiquetes nascuts a l´any 2015, tenen dret de matrícula a l´escoleta municipal sense cap tipus de baremació, quedant invalidada l´acta de baremació de xiquets i xiquetes per al curs 2016/2017 en l´escoleta infantil “Els Xiquets” de Fontanars dels Alforins. Els xiquets i xiquetes tenen l´oportunitat de sol.licitar l´abonament infantil per a beneficiar-se en la reducció de la taxa corresponent al servei d´escoleta.


compartir
Compartir en facebook Compartir en Twitter

Noticies

Agenda

Biblioteca

Telèfons d'interés

Wifi obert

Bústia ciutadana

L'Oratge

#AlforiEnFotos

Ocupació, formació, ajudes

Portal de transparència

Moros i Cristians

Trail Fontanars

Ajuntament de Fontanars dels Alforins - C/ Rei Alfons XIII, 2 - CP: 46635 - Tel: 962222233 - registre@fontanarsdelsalforins.es
Android APP · Avís legal · Privacitat · Cookies . Què fer