II Marató Fotogràfica #Alforíenfotos

BASES II MARATÓ FOTOGRÀFICA #ALFORÍENFOTOS  FONTANARS DELS ALFORINS

 

 

INSCRIPCIONS: CLICA ACÍ

 

OBJECTIU: Aquesta marató està organitzada per l’Ajuntament de Fontanars dels Alforins amb l’esperit de difondre la riquesa paisatgística del nostre terme i del seu nucli urbà. Com que l’activitat es desenvoluparà al matí del diumenge, es pretén difondre a més a més dels elements arquitectònics més importants del poble, també el mercat dels diumenges i el seu moviment paral·lel, una activitat àmpliament arrelada al nostre poble i que serveix de reclam per a veïns i visitants. L’estiu a les nostres terres, compon una variació de colors dels diferents cultius que es conreen, essent els gira-sols protagonistes absoluts pel seu conegut color groc que ressalta a tot el terme.

DATA: La marató es celebrarà durant el matí del diumenge 16 de juliol i  l’horari aproximat serà de 8 a 12 del matí

TEMÀTICA: Hi haurà una única temàtica per a plasmar en les fotografies:

 

  • Poble i paisatge al juliol.

 

PARTICIPANTS: Poden inscriu-re’s a la marató tots els fotògrafs no professionals que ho desitgen independent de l’edat i de l’aparell que utilitzen per realitzar les fotografies.

Estan permeses: càmeres fotogràfiques, aparells digitals, telèfons mòbils i pissarretes (tablets).

El període d’inscripció començarà el dia de la publicació d’aquestes bases fins el dia 14 de juliol.

Per poder participar clica ací per completar el formulari

La inscripció és gratuïta.

FUNCIONAMENT : La benvinguda serà a l’Ajuntament a les 8 h del dia 16 de Juliol. Cal portar el justificant d’inscripció correctament emplenat per a que en l’Ajuntament es puga segellar i servirà com comprovant d’assistència.  Al mateix temps es podrà adquirir un tiquet per l’esmorzar de germanor que es realitzarà a la Casa de la cultura a partir de les 11 del matí al preu de 6 euros.

L’itinerari serà lliure, però s’entregarà un plànol del poble i del terme amb els punts d’interés per fotografiar. Aquelles persones que ho desitgen poden seguir l’itinerari que l’organització facilite el mateix dia de la marató.

L’horari per fer les fotografies serà de les 8.30- fins a les 11:30h

A partir de les 11h les persones que ho desitgen poden acudir a la casa de la cultura per esmorzar.

Els participants tindran una setmana per enviar les fotos a la adreça de correu electrònic: cultura@fontanarsdelsalforins.es en format JPG.

Cada participant podrà presentar una única fotografia.

A les fotos ha de constar la data de la foto i l’hora (per comprovar que les fotos s’han fet durant la marató). El jurat podrà exigir informació addicional per comprovar-ho.

Si el jurat té dubtes respecte a què la fotografia presentada no ha sigut realitzada dins de l’horari acordat per l’organització, podrà excloure-la del concurs.

A cada fotografia presentada se li assignarà un codi numèric per evitar cap identificació de l’autoria.

Les fotografies presentades no inclouran marges, marca d’aigua ni cap tipus de signatura. L’organització les traslladarà al jurat i aquest emetrà la fallada: primer, segon i tercer premi. 

En el termini màxim d’un mes es farà públic les dades d’entrega de guardons.

JURAT I PREMIS: El jurat estarà composat per fotògrafs amateurs de reconeguda trajectòria. El jurat es farà públic els dies previs a la marató.

Premis

  • Primer premi: 250 euros en metàl.lic i una visita guiada per a 4 persones en el Celler Daniel Belda 
  • Segon premi: 100 euros en metàl.lic i una visita guiada per a 4 persones en bodegas Los Pinos.
  • Tercer premi: lot de vins de Fontanars dels Alforins

NORMES ADDICIONALS: En cap cas s’acceptaran fotografies que puguen ferir la sensibilitat de les persones. El jurat queda facultat per rebutjar aquelles fotografies que no complisquen aquesta norma.

Les fotografies premiades seran utilitzades en el bàner de presentació de la web de l’Ajuntament, i emprades a les xarxes socials, sempre indicant l’autoria.

L’organització no es fa càrrec ni es responsabilitza dels danys i perjudicis que pugen ocórrer durant el desenvolupament de la marató: als participants i acompanyants o al material que utilitzen.

Totes les fotografies presentades en la marató i les premiades podran ser utilitzades per l’Ajuntament a efectes culturals, socials i/o comercials . L’autor manté la propietat intel·lectual de la seua obra i el dret a la seu lliure ús comercial. Sempre que l’Ajuntament utilitze qualsevol fotografia presentada a concurs es citarà l’autor.

Queda baix la responsabilitat de cada participant que les persones que apareguen en les fotografies presentades a concurs, coneguen que la seua imatge podrà ser utilitzada amb els fins citats per l’organització sense que comporte contraprestació per a la persona fotografiada. En cas de reclamacions per part de les persones fotografiades serà l’autor de la fotografia l’únic responsable.

La participació en aquesta marató implica la total acceptació de les bases així com la interpretació que faça d’elles l’organització i jurat i es renuncia a qualsevol reclam legal en aquest sentit.

CONTACTE

Per a qualsevol dubte o contacte poden enviar un correu electrònic a: cultura@fontanarsdelsalforins.es

Tota la informació a la web de l’Ajuntament www.fontanarsdelsalforins.es a la secció notícies i a la secció de la II marató en l’apartat turisme.

DESCARREGA’T EL COMPROVANT D’INSCRIPCIÓ CLICANT ACÍ

DESCARREGA’T LES BASES EN CASTELLÀ CLICANT ACÍ

@fontanarsdelsalforins@IIMaratoAlfori@AjuntFontanars   

@turismefontanars

 

Mira el resultat del concurs

Mira totes les fotos participants 

Mira la galeria fotogràfica de l’esdeveniment