IV Marató #AlforíenFotos #globus.

 

OBJECTIU Aquesta marató està  organitzada per l’Ajuntament de Fontanars dels Alforins amb l’esperit de difondre la riquesa paisatgística del nostre terme. Aquest IV marató és realitzarà a l’hivern, aprofitant un encontre de globus aerostàtics que es celebrarà a la nostra localitat.Així afegim un component nou i novedós. Els vols dels globus aerostàtics, un element que últimament resulta quotidià a les nostres terres gràcies a la proliferació de vols turístics.

DATA La marató es celebrarà durant el matí del diumenge 17 de febrer de 2019 i l’horari aproximat serà de 7 a 12 del matí, aprofitant l’eixida de tots els globus participants en el encontre.

TEMÀTICA Hi haurà una única temàtica per a plasmar en les fotografies: encontre de globus a Fontanars dels Alforins 2019

PARTICIPANTS Poden inscriu-re’s a la marató tots els fotògrafs no professionals que ho desitgen independent de l’edat i de l’aparell que utilitzen per realitzar les fotografies. Estan permeses: càmeres fotogràfiques, aparells digitals, telèfons mòbils i pissarretes (tablets). El període d’inscripció començarà el dia de la publicació d’aquestes bases fins el dia 15 de febrer de 2019. Per poder participar cal inscriure’s a la pàgina web de l’Ajuntament de Fontanars dels Alforins, en l’apartat dedicat a la marató. La inscripció és gratuïta.

FUNCIONAMENT La benvinguda serà a l’Ajuntament a les 7?h del dia 17 de febrer. Caldrà aportar el justificant d’inscripció correctament emplenat per a que en l’Ajuntament es puga segellar i servirà com comprovant d’assistència. Al mateix temps es podrà adquirir un tiquet per l’esmorzar de germanor que es realitzarà a la Casa de la cultura a partir de les 11 del matí al preu de 6 euros. L’horari per fer les fotografies serà de les 7.30- fins a les 10:00h aproximadament en funció del desenvolupament del vol dels globus. A partir de les 10.30h les persones que ho desitgen poden acudir a la casa de la cultura per esmorzar. Els participants tindran una setmana per enviar les fotos a la adreça de correu electrònic: cultura@fontanarsdelsalforins.es en format JPG. Cada participant podrà presentar una única fotografia. A les fotos ha de constar la data de la foto i l’hora (per comprovar que les fotos s’han fet durant la marató). El jurat podrà exigir informació addicional per comprovar-ho. Si el jurat té dubtes respecte a què la fotografia presentada no ha sigut realitzada dins de l’horari acordat per l’organització, podrà excloure-la del concurs. A cada fotografia presentada se li assignarà un codi numèric per evitar cap identificació de l’autoria. Les fotografies presentades no inclouran marges, marca d’aigua ni cap tipus de signatura. L’organització les traslladarà al jurat i aquest emetrà la fallada: primer,segon i tercer premi. En el termini màxim d’un mes es farà públic les dades d’entrega de guardons.

JURAT I PREMIS El jurat estarà composat per fotògrafs amateurs de reconeguda trajectòria. El jurat es farà públic els dies previs a la marató.

Premis

-Primer premi: 400 euros i un vol en globus

-Segon premi: 200 euros

-Tercer premi: 100 euros

Descarrega’t les bases completes: http://www.fontanarsdelsalforins.es/cli/ARXIUS/2019/bases%20IV%20marato.pdf

El jurat format per:

  • Pilar Francés
  • Carlos Tolsá
  • Pepe Gandía
  • J. Vicent Gandía
  • Toni Ureña
  • M. Angeles Beneyto Francés

Han decidit atorgar els següents premis de la IV marató fotogràfica #AlforíenFotos enguany dedicada a l’encontre de globus celebrat a la nostra localitat.

Primer Premi: 400 euros i un vol en globus a Jorge García Polop

JORGE GARCIA POLOP .jpg

Segon premi: 200 euros i un vol en globus; Antonia Pentinat Ayelo

ANTONIA PENTINAT AYELO.jpg

Tercer premi: 100 euros; Alfons Tenza Hurtado

ALFONS TENZA HURTADO.jpg

Gràcies a tots per la vostra participació. No ha segut fàcill l’elecció. Esperem que gaudiu dels premis.

 

ALGUNES FOTOS DEL DIA DE LA MARATÓ

ALGUNES FOTOS 

Pepe Gandía

Maria Caballero Amor

Carlos Tolsá

Pilar Francés

Foto de Grup. Vicent J. Gandía

Mila Vila Francés